leaseservicepartner.nl

Voor u als zakelijke rijder heeft Vakgarage Velthuis zich gespecialiseerd in Lease en Fleet onderhoud. Het voordeel voor u:

 • Onze receptie weet dat uw tijd kostbaar is en houdt rekening met uw planning
 • Uw auto ongeacht welk merk, EV en Hybride, diesel en benzine is welkom in onze werkplaats
 • Uw auto is snel klaar, u kunt dus snel weer met uw eigen auto op pad na onderhoud of reparatie
 • Er zijn altijd mooie en moderne vervangende auto's beschikbaar*
 • U kunt gratis gebruik maken van onze haal- en brengservice
 • Even uw laptop openklappen om te werken aan onze stamtafel is geen probleem. Er is rust, WIFI en goede koffie in voldoende mate aanwezig

*Vervangend vervoer vanaf €49,- per dag

Klik hier om meteen een afspraak te maken voor onderhoud, reparatie of bandenwissel aan uw zakelijke auto:

Omdat Vakgarage Velthuis voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en service, kwalificeren wij sinds enkele jaren voor het 'Vakgarage Lease Servicepartner' label. Hierdoor wordt de fabrieksgarantie van uw auto behouden en mogen wij reparaties en onderhoud uitvoeren voor bijna alle leasemaatschappijen. Zo hoeft u als zakelijk rijder niet langer afhankelijk te zijn van een merkdealer, maar kunt u terecht bij een vertrouw adres met een laagdrempelige en persoonlijke benadering. Lekker dichtbij in Losser.

Wij zijn aangesloten bij ROB, wat staat voor Reparatie, Onderhoud en Banden. Bekende leasemaatschappijen die aangesloten zijn bij ROB zijn onder andere Arval, Athlon, ALD Automotive, Aphabet lease, Terberg Business lease, Multilease, Van Mossel Lease, Hiltermann Lease en LeasePlan.

Klik hier om meteen een afspraak te maken voor onderhoud, reparatie of bandenwissel aan uw zakelijke auto:

Indien u het fijn vindt om via de 'Mijn auto' omgeving van uw leasemaatschappij het onderhoud in te plannen, kunt u gebruik maken van de volgende buttons.

Wat is lease bij Vakgarage Lease ServicePartner Velthuis?

Naast onderhoud en reparaties, biedt Vakgarage Velthuis ook leasecontracten aan. Wat kunnen we voor u verzorgen:

 • Private Lease
 • Shortlease
 • Financial Lease
 • Operational Lease
 • Occasion Lease

Een auto leasen is een voordelige optie voor ondernemers en ZZP'ers. Zonder in één keer een grote investering te doen in een splinternieuwe auto. U betaalt met leasen een maandelijks vast bedrag. Occasion Lease en Private Lease zijn labels welke wij beschikbaar hebben voor particuliere bestuurders.

Meer weten over leasen? Lees dan hieronder gerust verder. Liever persoonlijk contact? Bel of app dan gerust even met Thijmen.

Auto leasen of kopen, de voor- en nadelen op een rij

Wanneer u als ondernemer een auto wilt aanschaffen, heeft u verschillende mogelijkheden. Gaat u een leasen of kopen? U kunt natuurlijk een auto gaan kopen, maar daar is doorgaans veel budget voor nodig. Als u te maken heeft met een beperkt budget, zijn er nog diverse andere opties. Zo kiezen steeds meer ondernemers voor een lease-oplossing. Veel voorkomende vormen van leasen zijn financial lease en full operational lease.

Het grootste verschil tussen deze twee is dat u bij financial lease zelf economisch eigenaar bent van de auto, en bij operational lease de leasemaatschappij. Hieronder zetten wij de voor- en nadelen op een rij.

 Financial LeaseOperational LeaseKopen
Economisch eigenaar van de auto
Auto op de balans (fiscaal voordeel)
Lage investering en behoud van liquiditeit
Rente- en investeringsaftrek mogelijk
Reparatie en onderhoud
Onbeperkte Kilometrage⭕️
Voortijdig en kosteloos het contract beëindigen⭕️
Transparant in afschrijving en rente
Recht op terugvordering van BTW over aanschafprijs

Kopen

Het kopen van een bedrijfswagen is vaak een grote investering. Meestal gaat het hierbij om duizenden euro's, die u wellicht ook graag aan andere belangrijke zaken had willen uitgeven. Wanneer u op zoek bent naar een oplossing waarbij u financiële middelen behoudt, kan leasen verstandig zijn. U betaalt per maand een vast bedrag, totdat het contract is afgelopen. Zo kunt u tussendoor andere investeringen blijven doen, zodat uw bedrijf kan blijven uitbreiden en u tóch die fijne auto rijdt.

Financial Lease een flexibele oplossing

Financial lease is voor veel ondernemers een flexibele en transparante manier van een auto leasen. Bij Financial lease wordt u direct economisch eigenaar van het voertuig. Hierdoor profiteert u van diverse belastingregelingen, zoals rente- en investeringsaftrek en recht op terugvordering van de BTW over de aanschafprijs. Hier kunt u geen gebruik van maken als u kiest voor bijvoorbeeld een operationele lease.

Bij Financial lease blijft de bank juridisch eigenaar gedurende de contractperiode. Aan het eind van de contractperiode wordt de auto in het geheel aan u of uw bedrijf overgedragen. Het enige waar u zelf verantwoordelijk voor bent wanneer u kiest voor Financial lease, is reparatie en onderhoud aan de auto.

De extra voordelen van Financial Lease

Bij Financial lease is er de mogelijkheid om zelf te bepalen wat de looptijd van het contract wordt. Wij hanteren contracten van minimaal 12 tot maximaal 72 maanden. Dit houdt in dat u het volledige leasebedrag binnen zes jaar moet worden afgelost. Een ander voordeel is dat u zelf bepaalt wat u aan het einde van het contract in één keer betaalt. Zo heeft u zelf invloed op het bedrag dat u maandelijks betaalt gedurende de leaseperiode.

Thijmen staat voor u klaar. Hij helpt u bij het vinden van de juiste leasevorm en de juiste lease auto.