Kleine beurt bij Vakgarage Velthuis in Losser

Bij Vakgarage Velthuis wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Velthuis niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Velthuis voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Losser altijd langs Vakgarage Velthuis om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Losser? Kom dan langs Broekhoekweg 42 in Losser (Overijssel). Of neem contact op via mail werkplaats@vakgaragevelthuis.nl of bel naar 053-5385400.

Contactgegevens

Vakgarage Velthuis
Broekhoekweg 42
7582 PT Losser

tel.: 053-5385400
mail: werkplaats@vakgaragevelthuis.nl